HSP leergang

Wat is HSP leergang?

Deze individuele leergang is speciaal ontworpen voor mensen die hooggevoelig zijn. Tijdens de leergang gaan we op zoek naar wie jij echt bent. Je gaat op reis naar binnen en ontdekt hoe het is om vanuit je ware Zelf te leven. Er is geen goed of fout, je mag ZIJN. Als jij verandert in je ware IK verandert je gedrag vanzelf mee en zullen je klachten / lasten verminderen en misschien zelfs verdwijnen.

HSP begeleiders Nederland

Hieronder een aantal voorbeelden van wat tijdens de leergang aan bod kan komen. Iedere HSP is anders en iedere leergang zal op de individuele persoon worden aangepast:                

Jij bent zelf verantwoordelijk voor dit groei- en ontwikkelingsproces. Ik zal je niks opleggen, alleen kennis overdragen waardoor jij aan jouw reis naar ZIJN kan beginnen.

Na de kennismaking volgt een uitvoerig intakegesprek. In dit gesprek zullen de klachten / lasten en de daaruit voortkomende hulpvraag aan bod komen. Ook zullen we de opbouw van de begeleiding bespreken. Daarna start de daadwerkelijke begeleiding.

De HSP leergang duurt gemiddeld 6-8 sessies. Tussendoor heb je tijd nodig om het geleerde te oefenen en in de praktijk te brengen. Daarom zullen de sessies meestal één keer in de twee weken plaats vinden.

Terug naar overzicht

ik nodig u graag uit voor Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Klik hier
Website laten maken door Modual.